Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Judeţul Constanţa. Bărbat, prins la volan sub influenţa substanțelor psihoactive

ro

23 Aug, 2018 10:50 1520 Marime text
Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistaţi de poliţişti băuţi sau sub influenţa substanţelor psihoactive.

astfel, la data de 23 august a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul București, care a condus un autoturism pe strada Aleea Studențească, din localitatea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 23 august a.c., în jurul orei 05:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiu, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 22 august a.c., în jurul orei 18:45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Agigea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 39, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Polițiștii l-au condus pe bărbat la spital, în vederea recoltării de probe biologice.
 
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 23 Aug, 2018 11:19 Ca si cei bauti sau fara carnet, interzicerea pe viata de a mai conduce un autovehicul. Situatia a devenit de netolerat.Mor oameni, familii nenorocite pe viata, din cauza unor descreierati.