Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Județul Constanța. Bărbat, depistat băut la volanul unei autoutilitare cu numere de înmatriculare expirate

ro

19 Feb, 2018 10:23 1052 Marime text

Mai mulți șoferi constănțeni s-au ales cu dosar penal după ce au fost cu nereguli în trafic.

Astfel, la data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar  au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din oraș Techirghiol, județul Constanța, care a condus o autoutilitară cu numerele de înmatriculare expirate, pe DN 38, spre localitatea Topraisar, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
     
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 19 februarie a.c., acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
     
La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comana au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
     
Duminică, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța.
 
Tot ieri, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii