Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră. Dosare penale pentru șoferii constănțeni depistați fără permis de conducere

ro

20 Feb, 2018 11:50 1248 Marime text
Polițiștii constănțeni au întocmit, în cursul zilei de ieri, dosare penale șoferilor depistați în trafic.
     
Astfel, la data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Eliberării, din municipiu.
     
Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Pecineaga, județul  Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității 23 August, acesta având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. 
     
Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Istria, județul  Constanța, care a condus un autoturism în localitatea Mihai Viteazu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Corbu, județul  Constanța, care a condus un autoturism între localitățile Corbu și Vadu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe raza localității Mihai Viteazu, județul Constanța, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii constănțeni l-au condus pe bărbat la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un tânăr, în vârstă de 19 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Mihai Viteazu, județul Constanța,  acesta având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii