Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Constănţeni, suprinşi băuţi la volan. Unul dintre ei s-a răsturnat cu autoturismul

ro

29 May, 2018 11:38 1759 Marime text

 

Mai mulţi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au condus băuţi pe drumurile din judeţ. Pentru unul dintre ei se putea termina cu o tragedie. Bărbatul s-a răsturnat cu autoturismul pe carosabil.

La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, din oraș Negru Vodă, județul  Constanța, care a condus un autoturism pe strada Merilor din oraș, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Târgușor, județul Constanța, care a condus o autoutilitară pe raza localității, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Rasova, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Rasova, județul  Constanța, care a condus un moped pe DJ 391, între localitățile Mereni și Topraisar, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta pierzând controlul asupra direcției de mers și răsturnându-se pe carosabil.
 
Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice.
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii