Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Constanța. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosar penal în acest weekend

ro

19 Nov, 2017 15:17 2199 Marime text
În cursul acestui weekend, mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați cu nereguli în trafic.

Astfel, în această dimineață, ora 03.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 30 de ani, din localitatea Popești Leordeni, județul Ilfov, care a condus un autoturism, pe bulevardul Ferdinand din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Tot în cursul dimineții, ora 02.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 22, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Astăzi, ora 02.15, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Credința, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 292, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Sâmbătă, ora 22.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 47 de ani, din localitatea Oltina, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Florilor din orașul Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Tot în cursul serii de 18 noiembrie a.c., ora 21.25, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 55 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Mai din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior accidentând grav un bărbat care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.
 
Ieri, ora 21.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Dealul Spirii din localitatea Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii