Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Constanţa. Dosare penale întocmite unor bărbaţi depistaţi fără permis de conducere

ro

26 Apr, 2019 11:57 1530 Marime text
Mai mulţi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi fără permis de conducere sau băuţi la volan.

Astfel, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cabanei din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.
 
La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu un bărbat, cetățean italian, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
 La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, poliţişti din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Pecineaga, care a condus un autoturism în aceeași localitate, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru perioada în curs.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii