Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:03 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate intensă a jandarmilor de la Constanţa

ro

13 Mar, 2015 11:32 829 Marime text
În ultima săptămână, peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa.  Au fost executate 95 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice. 
 
Spre exemplu, luni, 9 martie, 30 de jandarmi constănţeni au participat la percheziţiile coordonate de DIICOT şi BCCO Braşov, în Constanţa, la persoanele bănuite de fraude cu carduri bancare.
 
În perioada 7-12 martie, jandarmii au aplicat 21 sancţiuni contravenţionale dintre care cinci avertismente scrise şi 16 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 3.150 lei.
 
 De asemenea,  jandarmii constanţeni au constatat  26 fapte de natură penală, dintre care 16 în mod independent şi 10 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 27 făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări, a consumului de substanţe cu efect halucinogen şi de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
Au mai fost executate şi 26 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete şi patru acţiuni în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia prevenirii tăierilor ilegale de arbori.

Ti-a placut articolul?

Comentarii