Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:57 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate educativă a Colegiului Național de Arte „Regina Maria” la Centrul Școlar „Delfinul” din Constanța

ro

02 Feb, 2016 23:54 1272 Marime text
 
Colegiul Național de Arte „Regina Maria” a derulat astăzi la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” din Constanța, activitatea: „Clubul de lectură - Cei trei purceluși”, în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară (SNAC).
 
Scopul activității a fost dramatizarea poveștii „Cei trei purceluși” de către  elevii voluntari ai Colegiului  pentru copii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Delfinul”. Coordonatorii activității sunt: profesorul  psiholog Stroia Daniela și profesorii. Barbu Simona și Coman Laura. Profesorii colaboratori sunt: Leonte Alina, Vărăşteanu Carmen Mihaela, Dorobanțiu Victoria, Popescu Alexandra. 
 
Elevii voluntari implicați direct în această activitate au fost din clasele I B - muzică, care au colorat decorul necesar piesei și a X-a B - arte plastice, care au conceput scenariul dramatizării, precum și punerea în scenă. Beneficiarii au fost elevi cu deficiențe de învățare moderate de la trei clase din Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Delfinul”.
 
„Continuăm tradiția de a aduce în mijlocul elevilor cu deficiențe de învățare povești clasice, îndrăgite de toți. Anul acesta am ales Cei trei purceluși, pentru că este dinamică, cu o acțiune plină de vervă și transmite un mesaj pozitiv: cei care se ajută unii pe alții izbutesc în orice situație”, a declarat profesorul psiholog Daniela Stroia.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii