Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să respecte legea” Active Watch critică CNADNR

ro

20 Aug, 2015 18:15 1399 Marime text
În ultimele săptămâni, trei funcționari CNADNR au semnalat prin intermediul presei o serie de nereguli administrative grave în activitatea companiei, potrivit unui comunicat remis ZIUA de Constanţa de către Active Watch. Drept răspuns, instituția a declanșat o cercetare disciplinară împotriva lor și le-a suspendat temporar contractele de muncă până la încheierea cercetării.
 
„Această acțiune are scopul vădit de a sancționa curajul acestora, dar mai ales de a descuraja salariații CNADNR care ar fi tentați să denunțe neregulile din companie. Instituția urmărește prin aceste măsuri să oculteze informațiile privind eventualele nereguli administrative și să-și protejeze imaginea sancționând curajul funcționarilor care au informat publicul și autoritățile despre posibile nereguli în administrarea CNADNR”, se precizează în comunicatul menţionat.
   
Cei de la Active Watch, cer conducerii CNADNR „să respecte legea, să anuleze imediat măsurile declanșate împotriva celor trei salariați și să declanșeze urgent o anchetă care să verifice cele semnalate de aceștia”. 

Sursa foto: www.ro.ejo-online.eu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii