Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiunile Poliţiei de Frontieră de Ziua Marinei

ro

14 Aug, 2013 17:22 1719 Marime text

Cu ocazia Zilei Marinei Romane, Politia de Frontiera participa si in acest an, alaturi de Fortele Navale ale Ministerului Apararii Nationale, la activitatile festive care se vor derula in data 15 august, in localitatile Constanta, Mangalia, Sulina, Tulcea, Galati, Calarasi si Drobeta Turnu Severin.
La Constanta, intre orele 10.00 - 12.00, doua nave de patrulare si interventie si echipajele lor vor desfasura un execitiu demonstrativ pe faleza din fata Comandamentului Flotei, in cadrul caruia vor retine o ambarcatiune suspecta ca transporta migranti ilegali care incearca sa intre in Romania si un exercitiu SAR (Search and Rescue) de interventie si salvare pe mare.

La Mangalia, intre orele 10.00 - 11.30, doua nave ale Politiei de Frontiera Romane vor fi prezente in cadrul ceremonialului militar si religios si in cadrul exercitiilor militare desfasurate in portul turistic. Tot la Mangalia, incepand cu ora 11.30, pana la ora 14.00, trei nave si echipajele lor, din cadrul Grupului de Nave Mangalia vor fi prezente la activitatile desfasurate in portul turistic - expozitie de nave si tehnica militara.
La Sulina, intre orele 09.00 - 13.00, vor participa trei nave si echipajele lor de la Grupul de Nave Sulina, la activitatile organizate pentru Ziua Marinei. La Tulcea, incepand cu ora 09.00, vor participa trei nave si echipajele lor de la Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Tulcea la defilarea organizata pentru Ziua Marinei Romane. La Galati, incepand cu ora 10.00, doua nave ale Politiei de Frontiera vor participa la exercitiul demonstrativ organizat in zona adiacenta a Portului Galati, de Primaria Municipiului Galati. La Calarasi, intre orele 08.00 - 14.00, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Calarasi vor fi prezenti cu o ambarcatiune la activitatile organizate de Primaria Municipiului Calarasi - mars in coloana si alte evenimente. Politistii de frontiera mehedinteni vor participa cu doua nave ale Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinti la ceremonia de ridicare a pavilionului si marelui pavoaz, apoi se vor deplasa in Portul Drobeta Turnu Severin pentru a participa la activitatile organizate pentru cinstirea acestei sarbatori - depuneri coroane de flori in memoria eroilor marinari, jocurile marinaresti (trasul la parama, alergarea in sac etc) si demonstratii cu ambarcatiile din dotare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii