Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:15 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol în Constanța și alte cinci județe

ro

06 Aug, 2015 09:03 805 Marime text
 
Poliţia Română desfăşoară, în aceste zile, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol în șase judeţe şi în Delta Dunării. Peste 230 de poliţişti acţionează cu peste 100 de autospeciale şi 13 ambarcaţiuni pentru depistarea celor care încalcă legislaţia în domeniul piscicol.

În perioada 6 – 9 august, Direcţia de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române coordonează o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol pe raza judeţelor Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Tulcea şi în Delta Dunării.

La acţiune participă peste 230 de poliţişti din cadrul Direcţiei de Ordine Publică, Direcţiei de Poliţie Transporturi, Serviciului de Poliţie „Delta Dunării”, secţiilor regionale de poliţie transporturi Constanţa şi Galaţi, serviciilor de ordine publică şi serviciilor rutiere din Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Brăila, Galaţi şi Tulcea.

Activităţile se desfăşoară pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, a transportului ilegal şi a comercializării ilegale a peştelui şi produselor din peşte.

Poliţiştii vor acţiona cu peste 100 de autoturisme şi 13 ambarcaţiuni, atât pe apă, cât şi pe uscat, în locurile de debarcare şi comercializare a peştelui şi a produselor din peşte, pe arterele rutiere şi punctele de tranzit.

Ti-a placut articolul?

Comentarii