Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni pe linia rutieră efectuate de IPJ Constanţa 16 sancţiuni, zece persoane cercetate penal într-o singură noapte

ro

19 Apr, 2015 12:28 1306 Marime text
În noaptea de 17 spre 18 aprilie, peste 50 de poliţişti ai Serviciului Rutier şi ai Serviciului Ordine Publică au desfăşurat o acţiune pe linia depistării persoanelor care săvârşesc infracţiuni la regimul rutier, ocazie cu care au fost aplicate 16 sancţiuni în valoare de 10.555 lei, au fost constatate zece infracţiuni, în care au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru şase persoane care au condus un vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru patru persoane care au condus fără a deţine permis.
 
Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut şi zece permise, toate pentru conducere sub influenţa alcoolului, au retras trei certificate de înmatriculare, constatând şi alte şase abateri.
 
Ieri, în jurul orei 00.25, Marian M., fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism Renault, pe DJ 381, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul Drager fiind de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În seara de 17 aprilie, ora 21.30, poliţiştii au depistat în trafic, în Techirghiol, pe Amet I. de 38 ani, care conducea un autoturism în condiţiile în care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
În aceeaşi seară, oamenii legii au identificat în trafic, în Săcele, pe Bogdan I. de 34 ani, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.
 
În Topraisar poliţiştii au depistat, în trafic, pe M. Micu de 42 ani, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului.
 
De asemenea, la aceeaşi dată, ora 23.37, poliţiştii rutieri au depistat pe Victor-Andrei P., care conducea un autoturism pe strada 1 Mai din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
Şi poliţiştii Negru Vodă, au depistat, la data de 17 aprilie, ora 23.30, pe Mihai R. care conducea un autoturism în oraş, fără a poseda permis de conducere.
 
Ieri, ora 01.05, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pe numele lui Marius Iustinian M., care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au depistat şi reţinut pe bază de ordonanţă pe Nicolae D., autorul unui accident rutier, comis în ziua de 16 aprilie, în Năvodari, şi care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. La data de 18 aprilie, cel în cauză a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind depus în CRAP al IPJ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii