Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maistru militar, de la o unitate a Forţelor Navale din Constanţa, protagonistul unei acţiuni de salvare

ro

21 Mar, 2016 15:02 4361 Marime text
În cele mai multe cazuri, atunci când pronunţăm cuvintele „marinar militar”, ne gândim la un om puternic, care nu se dă înapoi de la nimic.
 
Un maistru militar, încadrat la o unitate militară a Forţelor Navale din Constanţa, se afla, joi, în drum spre un magazin alimentar, se arată pe pagina oficială a Forțelor Navale Române. „La un moment dat, a auzit zgomote puternice venind din scara unui bloc, de acolo ieşind în fugă un individ, iar după el o doamnă în vârstă, foarte speriată, care striga cu toată puterea ei: «Săriţi, hoţul! Ajutor!» Fără să stea o clipă pe gânduri, militarul nostru a reuşit să îl imobilizeze pe agresor. Doamna i-a povestit printre lacrimi cum a fost atacată şi i-au fost smulşi cerceii de aur din urechi. Militarul a recuperat cerceii de la agresor şi l-a reţinut pe hoţ până când a fost preluat de către un echipaj de poliţie”, conform sursei citate.
 
Din motive obiective, nu a fost făcută publică identitatea maistrului militar. Acţiunea sa a fost felicitată de către reprezentanţii Forţelor Navale Române.

Foto: Forţele Navale Române
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii