Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune pentru combaterea vitezei pe autostrada A2

ro

21 Aug, 2012 21:55 1267 Marime text
Miercuri, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în intervalul orar 07.00 - 11.00, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, se vor organiza acţiuni preventiv - reactive la care vor participa efective de poliţie rutieră din cadrul Direcţiei Rutiere şi Secţiei de Poliţie Autostrăzi.

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea accidentelor rutiere şi în special pentru asigurarea respectării regimului legal de viteză de participanţii la trafic şi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care prin conduita lor încalcă prevederile legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice.

Acţiunea se înscrie în calendarul de activităţi pentru anul 2012 al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene - TISPOL, din care face parte şi Poliţia Rutieră Română, şi se desfăşoară, concomitent, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

De menţionat faptul că, în perioada 20-26 august a.c., Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează şi coordonează, la nivel naţional, o acţiune preventiva pentru respectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acţiunii vor fi folosite sisteme de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a maşinilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii