Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune pe autostrada Bucureşti - Constanţa. Şoferi băuţi depistaţi la volan

ro

12 Aug, 2013 14:14 1298 Marime text
În cadrul unei acţiuni desfăşurată pe parcursul a patru ore, pe autostrada Bucureşti – Constanţa, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse de şoferii care conduc autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii rutieri au constatat două infracţiuni şi au reţinut, în vederea suspendării, cinci permise de conducere.
 
La acţiune au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., împreună cu cei de la Biroul de Poliţie A2.

Poliţiştii au acţionat ieri, 11 august, pentru prevenirea accidentelor rutiere, asigurarea fluenţei traficului, precum şi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, poliţiştii au depistat două persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosare penale. Totodată, conducătorii auto au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut cinci permise, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii