Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de donare de sânge, sâmbătă, la Constanța

ro

19 Feb, 2018 07:10 2654 Marime text
Persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucratoare, se pot prezenta sâmbătă 24.02.2018, în intervalul 09:00-13:00.
 
Solicitarile de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în aceasta perioada la un nivel insuficient, comparativ cu cererile, potrivit Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.
 
Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional. Fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.
 
”Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activitatii medicale, echipa depune eforturi lucrand in week-end-uri, dar fara contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.
 
Vă rugăm să nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge”, transmit reprezentanții CRST Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii