Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de control în zona bisericilor din Constanța. Au fost aplicate sancțiuni. Ce nereguli au constatat polițiștii locali (galerie foto)

ro

12 Aug, 2018 15:28 4014 Marime text
Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, duminica 12.08.2018, în intervalul orar 09.00-14.00, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu in zonele adiacente a 23 de lăcașe de cult din municipiu au aplicat 17 amenzi contravenționale (14  pentru apelarea la mila publicului prin exercitarea unor acte de cerșetorie și 3 sanctiuni pentru fapte antisociale care vizează  menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța) in valoare totala de 3100 lei.

”Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat” - au mai transmis reprezentanții  Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locala Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Amedeo 12 Aug, 2018 20:38 Abia la al 15-lea rând am aflat care era știrea!!! Doamne...