Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune de amploare a poliţiştilor rutieri

ro

18 Aug, 2013 17:05 923 Marime text
Având în vedere că menţinerea unui trafic rutier bazat pe respectarea siguranţei participanţilor la trafic reprezintă o prioritate a Serviciului Rutier Constanţa, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au acţionat  în noaptea de 17/18 august a.c., cu peste 25 de efective participante în întreg judeţul, în 24 de zone specifice, în vederea disciplinării celor care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost obţinute rezultate deosebite.
Astfel, acţiunile s-au concretizat în 32 de sancţiuni aplicate, în valoare de 8.000 lei, fiind constatate 5 infracţiuni la regimul circulaţiei, dintre care 2 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 3 pentru conducere fără a se poseda permis de conducere.
De asemenea, au fost reţinute 20 permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

EXEMPLE:

Ieri, în jurul orelor 22.00, în localitatea Medgidia, F. M. ( bărbat, de 34 de ani din Constanţa) a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, în jurul orelor 22.30, în municipiul Constanţa, I. D. ( bărbat, de 31 de ani din Constanţa) a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Azi, în jurul orelor 00.45, în municipiul Constanţa, I. G. S. ( bărbat, de 19 de ani din Constanţa) a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Azi, în jurul orelor 00.05, în localitatea Nisipari, M. D. R. ( bărbat, de 18 de ani din Nisipari) a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Azi, în jurul orelor 04.15, în localitatea Peştera, A. Ş. ( bărbat, de 28 de ani din Constanţa) a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Obiectivele poliţiştilor rutieri, de asigurare a unui trafic rutier sigur în judeţul Constanţa, de reducere a accidentelor grave de circulaţie şi de descurajate a conduitei antisociale în trafic au fost atinse, astfel de acţiuni urmând a fi intensificate în perioada imediat următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii