Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Acţiune contracronometru ISU Tulcea intervine pentru salvarea a cinci persoane aflate în două bărci

ro

05 Apr, 2016 17:39 1533 Marime text
 
Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă Tulcea a fost solicitat, în urmă cu câteva minute, pentru salvarea a cinci persoane aflate la bordul a două bărci.

Din primele informaţii, cele două ambarcaţiuni sunt blocate de un plaure (vegetație acvatică compactă, constituită dintr-o acumulare de rădăcini, rizomi de stuf și diverse elemente organice și minerale, care formează insule plutitoare la suprafața apei-n.r.) în zona Complexului de lacuri Puiu Puiuleţ. 
 
Se intervine pentru salvarea persoanelor respective şi tractarea ambarcaţiunilor cu două echipaje. S-a solicitat şi sprijnul Serviciului Poliţiei Delta Dunării din Tulcea. 

UPDATE, ora 18.56:

Contactat de cotidianul ZIUA de Constanța, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, maior Vasile Soava, a declarat că s-a reușit extragerea primei bărci blocate de plaure. Conform acestuia, viețile celor din ambarcațiuni nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Persoanele blocate au refuzat să părăsească bărcile, chiar dacă exista această posibilitate. S-au mobilizat reprezentanți ai mai multor instituții în cadrul acestei operațiuni pentru ca această acțiune de deblocare a bărcilor să fie realizată cu succes. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii