Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune a tinerilor liberali la Lampionul Japonez din parcul Tăbăcăriei

ro

25 May, 2015 16:00 1517 Marime text
 
Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal și-a asumat sâmbătă, 23 mai, salubrizarea și întreținerea Lampionului Japonez din parcul Tăbăcăriei, în lipsa interesului autorităților locale privind acest obiectiv. 
Acțiunea a constat în strângerea deșeurilor, toaletarea și îngrijirea vegetației din jurul lampionului. Lampionul Japonez, lăsat în paragină din cauza dezinteresului excesiv al autorităților locale, a primit o placă memorativă pentru a face remarcată importanța acestui monument, simbol al orașului Constanța. „De cele mai multe ori, problema poluării rămâne o dezbatere la nivel teoretic, care ne sperie şi care aparent ne preocupă, dar în realitate lasă indiferente autoritățile pentru că nu ne afectează în mod direct sau destul de vizibil încât să luăm măsuri. Din păcate, graffiti-ul de pe Lampion nu a putut fi curățat în întregime, motiv pentru care vom reveni cu produse specifice pentru a finaliza ceea ce am început.  Astfel, prin acțiunea noastră dorim ca municipiul Constanța să redevină orașul de altădată, unde poluarea era doar o chestiune ipotetică și nu practică” a declarat Cristian Decu, unul dintre inițiatorii proiectului. 
 
La acțiune au participat membrii Filialei Constanța a Tineretului Național Liberal, dar și voluntari interesați de soarta monumentelor constănțene lăsate în paragină de autoritățile locale. Reprezentanții TNL Constanța promit că acest tip de evenimente vor fi, în perioada următoare, din ce în ce mai prezente la Constanța, în beneficiul tuturor celor interesați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii