Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor în comuna Lumina Au fost reținute trei persoane pentru infracțiuni de furt de autoturisme

ro

15 Feb, 2014 12:03 2015 Marime text























În comuna Lumina, poliţiştii au depistat ieri în flagrant pe S. Adrian, de 29 de ani,  pe N. Gheorghe de 23 de ani şi pe B. Alexandru de 19 ani, în sarcina acestora au fost reţinute comiterea a 4 infracţiuni de furt de autoturisme, o infracţiune de furt dintr-un autoturism, precum şi, pentru primii doi, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbaţii au sustras, în perioada 20.01. -14.02.2014, patru autoturisme şi un radiocasetofon dintr-un alt autoturim de pe raza comunei Mihail Kogălniceanu şi a oraşului Năvodari.
Totodată, după verificările efectuate la un centru de colectare a fierului vechi, poliţiştii au stabilit faptul că cei 3 suspecţi au vândut 3 autoturisme respectivului centru.

Ca urmare a cercetărilor efectuate au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate 3 autoturisme, precum şi radiocasetofonul auto.

Cei 3 suspecţi au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului şi ulterior Instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: blackopssecurity.blogspot.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii