Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune a jandarmilor în zona Târgului Duminical din Constanţa

ro

17 Oct, 2016 12:02 1836 Marime text
Ieri, în intervalul orar 10.30-11.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat o acţiune punctuală în zona „Târgului Duminical” din Constanţa unde au surprins  trei persoane cu vârste cuprinse între 43-46 de ani, în timp ce comercializau zeci de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, inscripţionate cu mărci renumite.
 
Cei în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, au fost sancţionaţi cu câte 500 de lei.   
 
În altă ordine de idei, sâmbătă seară, la ora 22.00, jandarmii au surprins în Constanţa, zona Pescărie, trei persoane care aveau asupra lor 12 pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde-olive. La vederea echipajului, cei trei tineri au aruncat ţigările şi au plecat în pas grăbit. Ulterior, aceştia au fost somaţi.
 
Pliculeţele autosigilante găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii