Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA se reunesc în februarie

ro

23 Jan, 2016 20:18 1336 Marime text
În luna februarie, va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA, convocată de preşedintele Consiliului de Administraţie.
 
Şedinţa se va desfăşura în data de 17 februarie, de la ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor, cu sediul în Bucureşti. Pe ordinea de zi se află aprobarea aplicării componentei variabile a remuneraţiei administratorilor SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA. În cazul în care condiţiile de cvorum nu se vor întruni la data menţionată, AGOA Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA se va ţine pe 18 februarie 2016, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi.

Societatea are un capital social subscris de 1157950 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene”. Acţionari persoane juridice sunt Consiliul Judeţean Constanţa (20% / 20%), Statul Român (60% / 60%) şi SC Fondul Proprietatea SA (20% / 20%).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii