Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACL Constanţa Victor Ponta, înconjurat de o reţea infracţională de tip mafiot

ro

28 Oct, 2014 16:38 1693 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal constată că toate declaraţiile lui Victor Ponta, conform cărora acesta respectă Justiţia şi statul de drept sunt, de fapt, minciuni lansate pentru a păcăli partenerii occidentali, se arată într-un comunicat de presă. 
 
Pentru a doua oară, cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PC Ion Diniţă nu a putut fi adoptată din cauza absenţei masive a parlamentarilor din coaliţia de guvernare. În frunte cu Victor Ponta, deputaţii Puterii şi-au protejat din nou colegii cu probleme penale. În plus, și Comisia juridică a Senatului a decis astăzi să amâne până după turul al doilea al alegerilor prezidențiale votul pe cererea de ridicare a imunității senatorilor PSD Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu.
 
Victor Ponta ar trebui să ceară și Ecaterinei Andronescu, și lui Ioan Adam, și tuturor celor afectați de o cerere a Justiției să își dea demisia din Parlament. În schimb, Victor Ponta girează comportamentul parlamentarilor puterii de a tergiversa răspunsurile la cererile Justiției și atacă el însuși instituțiile statului.
 
Referindu-se la acțiunile DNA, premierul a avut o nouă remarcă nepotrivită, spunând că se bucură foarte mult că procurorii anticorupție efectuează anchete şi investigaţii în toate domeniile, pentru că, astfel, televiziunile se pot orienta către ce subiect doresc şi nu rămâne nimeni fără ştiri. Declarațiile lui Victor Ponta fac parte dintr-o serie de atacuri la adresa DNA, în încercarea de a decredibiliza și ridiculiza această instituție.
 
PSD ne-a demonstrat, în nenumărate rânduri, că este în stare să facă tot posibilul să-și subjuge toate pârghiile de putere în stat, de multe ori în mod ilegal și ilegitim. În condițiile în care Victor Ponta este înconjurat de o adevărată rețea infracțională, de tip mafiot, din care fac parte Dan Șova, Ilie Sârbu și Viorel Hrebenciuc, premierul ar fi trebuit să-și dea deja demisia din fruntea Guvernului pentru a nu afecta și mai mult imaginea României. Este inacceptabil ca România să aibă un guvern condus de un premier care provine dintr-un partid al cărui lideri sunt urmăriți penal pentru trafic de influență și fapte grave de corupție.
 
Victor Ponta ar trebui să se retragă și de la conducerea partidului aflat la guvernare pentru că a demonstrat că PSD-ul a rămas aceeași formațiune nedemocratică și nereformată de pe vremea lui Adrian Năstase. Faptele greilor din PSD constituie un adevărat atac la democrație, la poziția de stat de drept consolidat a României. Grupul de interese din jurul lui Victor Ponta joacă soarta țării în funcție de libertatea unor indivizi penali.
 
Dacă Victor Ponta, care a demonstrat în repetate rânduri că nu este un om liber, ci un personaj manevrat, la comanda baronilor din PSD, ar ajunge președintele României atunci există un risc foarte mare ca statutul de drept și democrația să devină istorie în țara noastră, mai spune sursa citată.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii