Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav în una din cele mai periculoase intersecţii din Constanţa. Trei victime în urma ciocnirii dintre un BMW şi un Audi (galerie foto+video)

ro

18 Jul, 2018 04:31 16610 Marime text
Un grav accident tutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, în intersecţia dintre străzile Mircea cel Bătrân cu Ion Raţiu, la Victoria, din municipiul Constanţa.
 
Pe fondul neacordării de prioritate s-au tamponat un Audi şi un BMW în una din cele mai mari şi periculoase intersecţii din municipiul Constanţa.

Potrivit informaţiilor noastre trei victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţia a deschis un dosar pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

Aceasta este una dintre cele mai mari şi mai periculoase intersecţii ale municipiului unde au loc, frecvent, accidente rutiere grave.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 iulie a.c., ora 03:10, un bărbat a condus autoturismul marca BMW 730 D, pe strada Ion Raţiu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis. 

În momentul în care a ajuns la intersecția semaforizată cu strada Mircea cel Bătrân, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu autoturismul marca Audi A4, condus de o femeie dinspre strada Petru Vulcan către Făgetului.

Ambii conducători auto declară că au pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporala uşoară a  conducătoarei auto precum şi a două femei, pasagere în autoturismul Audi A4.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii