Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentul rutier din Câmpina soldat cu decesul unei persoane, în atenția procurorilor

ro

07 Apr, 2016 11:18 1540 Marime text
 
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a fost înregistrată o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, distrugerea din culpă şi neluarea din culpă a măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.
 
Dosarul are ca obiect accidentul de circulaţie petrecut în noaptea de 05/06.04.2016, în jurul orei 03.05, pe DN1 - Km. 90, în apropierea localităţii Câmpina, judeţul Prahova, când o autoutilitară ce tracta o semiremorcă s-a răsturnat, iar în urma evenimentului rutier a survenit decesul conducătorului auto.
 
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că ansamblul de vehicule, care circula pe banda a 2-a în direcţia Ploieşti – Braşov, a acroşat separatorii din beton ce delimitau sensurile de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe partea stângă, pe acostament. În urma răsturnării ansamblului s-a produs incendierea autoutilitarei, fără  a fi afectată încărcătura transportată (acid sulfuric), fiind distruse indicatoare rutiere, un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi a unei ţevi de transport gaze, fără a se constata scurgeri de gaze naturale.
 
Imediat după sesizarea accidentului prin sistemul unic de urgenţă 112, reprezentanţii ISU au luat măsuri de delimitare a perimetrului în vederea prevenirii oricărui pericol, iar în urma intervenţiei la faţa locului a rezultat că nu s-a constatat fisurarea semiremorcii, nefiind înregistrate alte pierderi de vieţi omeneşti sau pagube materiale.
 
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii