Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere în lanţ din cauza ploilor, în toată ţara

ro

13 Oct, 2015 12:58 1081 Marime text
Vremea urâtă a adus cu ea şi un număr mai mare de accidentele rutiere. Echipajele de descarcerare din Dâmboviţa s-au chinuit zeci de minute să o scoată pe tânăra de 25 de ani din maşină. Fata a ajuns cu maşina direct într-un copac, după ce a pierdut controlul volanului pe şoseaua udă. Tânăra a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar starea ei este foarte gravă, după cum spun cei de la Antena3.
Nici Argeşul nu a stat departe de astfel de evenimente neplăcute. Un şofer a rămas împotmolit cu maşina într-un morman de noroi. Şi asta nu este tot. Locuitorii din zonă se plâng că nu mai pot ieşi cu maşinile din curţi din cauza şanţurilor care s-au format pe stradă. Potrivit meteorologilor, ploile vor continua şi în zilele următoare.
Un accident groaznic a avut loc luni seară la ieşirea din Tomeşti, spre Osoi. Doi tineri din Republica Moldova aflaţi într-un autoturism Mazda, care se îndreptau cu viteză spre Iaşi, s-au izbit violent de un copac aflat pe partea stângă a sensului lor de mers. Cei doi veneau dinspre Albiţa către Iaşi, iar şoseaua era udă şi alunecoasă. După ce au trecut de sediul primăriei din localitate, şoferul, Alexandru Marievschi, în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un arbore, pe care l-a rupt parţial. Şoferul a decedat pe loc, în timp ce tânăra care se afla în dreapta, Angela Verstiuc, în vârstă de 20 de ani, se află în stare gravă la spital.
Un alt accident a avut loc luni seară în Păcurari. O studentă la Facultatea de Chimie a ajuns la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un Volkswagen, în timp ce transporta pachetul primit de la părinţi.
Prietena ei a apucat să sară dinaintea maşinii, chiar înainte să fie lovită. Culmea, şoferiţa a spus poliţiştilor că nu a observat pietonii deoarece parbrizul îi era aburit, iar când a călcat pedala de frână piciorul i-ar fi alunecat deoarece talpa era udă.
În urma impactului cu corpul studentei, parbrizul maşinii implicate în accident s-a făcut ţăndări. Şoferiţa a fost testată cu alcooltestul şi nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii