Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere cu români, în străinătate

ro

07 Aug, 2015 22:09 1405 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat, astăzi, că doi cetățeni români și-au pierdut viața și alți cinci au fost răniți într-un accident de microbuz produs în Germania. Potrivit MAE, citat de Agerpres, "microbuzul condus de un șofer de cetățenie română a lovit un utilaj de întreținere autostrăzi, staționat pe banda de urgență, într-o zona cu restricție de viteză".
 
În acest an un accident rutier grav a avut loc la 13 iulie, în Slovenia, în apropiere de Ljubliana, în care au murit patru cetățeni români. În accident și-au pierdut viața prim-procurorul arădean Flavius Chiș și membrii familiei acestuia.
 
La 3 mai, unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele în stare gravă, în urma răsturnării unui autocar pe o șosea din apropierea localității Reuth din sudul Germaniei. Autocarul aparținea unei firme de transport înregistrate în România. Printre ceilalți opt răniți s-au numărat și doi copii, de opt și, respectiv, doi ani. Persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale. Doi dintre cei 11 pasageri sunt români, restul fiind cetățeni ai Republicii Moldova.



sursa foto: businessmagazin.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii