Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente pe bandă rulantă în Constanţa

ro

10 Dec, 2015 19:28 1266 Marime text
 
În această după-amiază, în jurul orei 16:57, un bărbat de 36 ani, din Sinaia, a condus autoturismul marca Dacia Logan, pe b-dul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, pe banda I-a, dinspre Casa de Cutură către Dacia. La un moment dat, ajungând în zona intersecţiei cu str. Poporului, din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă în mers a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul marca VW Golf, condus de un tânăr de 22 ani, din
Constanţa)
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a pasagerei dreapta faţă din autoturismul VW Golf, o femeie de 29 ani, din Constanţa.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii accidentului.
 
După numai 43 de minute, a avut loc un alt accident. Era în jurul orei 17:40. Un cetăţean
german, de 60 de ani, a condus autoturismul marca Opel Astra, pe I.C.Brătianu, pe banda I-a, mergând dinspre Valu lui Traian către Cora. La un moment dat, ajungând la marcajul
pietonal din zona intersecţiei cu str. Matei Millo a accidentat-o uşor pe o femeie de 50 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a pietonului. Poliţiştii continuă şi în acest caz cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii accidentului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii