Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident sau mână criminală De ce a luat foc maşina poliţiei din Pecineaga

ro

06 Jun, 2011 11:23 1570 Marime text
Maşina poliţiei locale din Pecineaga a luat foc chiar în faţa sediului. În numai câteva minute, automobilul a ars ca o torţă. Anchetatorii trebuie acum să afle dacă e vorba despre o defecţiune tehnică sau de o mână criminală.

"Eu am văzut când a luat foc maşina. Am luat extinctorul de la noi şi am participat la stingerea incendiului. În interior ardea dar din ce cauze, nu ştiu noi ne-am gândit să stingem cât mai repede focul", a declarat un poliţist.

Poliţistul care era de serviciu se afla în sediu când maşina a luat foc. Şi-a anunţat mai întâi superiorul şi apoi a sunat la 112.

"Am fost anunţat despre faptul că în interiorul autoturismului aflat în dotarea postului de poliţie Pecineaga sunt flăcări. Ar fi putut să pună cineva focul? Nu pot să precizez aşa ceva", a spus Ştefan Poşircă, şeful de post din Pecineaga.

Pompierii au venit imediat, însă incendiul fusese deja stins de cei doi poliţişti. Maşina a fost distrusă aproape în totalitate.

"Maşina va fi ridicată pentru o expertiză, focarul e în zona bordului. Nu ne putem exprima deocamdată. Nu , nu se ştie nimic", a spus Valentin Mustăţea, adjunct Poliţia Mangalia.

Oamenii legii iau în calcul mai multe variante. Aceea a unui scurcircuit care să fi declanşat incendiul, dar şi ca cineva să fi pus intenţionat focul.

Sursa:http://www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii