Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment Accident rutier tras la indigo la Cogealac, în aceeași zonă cu cel de azi-dimineață. Trei mașini implicate. Elicopterul SMURD solicitat (galerie foto+video)

ro

06 Nov, 2017 16:22 6199 Marime text
În această după amiază, un accident rutier a avut loc în comuna Cogealac din județul Constanța. În eveniment au fost implicate trei autoturisme. Elicopterul SMURD a fost solicitat la fața locului.

Potrivit medicilor, în urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane.

Se pare că accidentul a avut loc în aceeași zonă unde, în acestă dimineață, s-a petrecut o altă coliziune între o mașină și un microbuz.

UPDATE: În eveniment au fost implicate trei mașini: un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în județul Călărași, un Tico cu numere de județul Tulcea și un Audi înmatriculat în Constanța.

Potrivit informațiilor, se pare că autoturismul Peugeot a intrat în vehiculul din fața sa și un alt autoturism a intrat în coliziune cu cele două. Femeia din Peugeot a fost transportată la spital cu ajutorul elicopterului SMURD, în timp ce soțul său a fost preluat de o ambulanță. Alte patru victime au refuzat transportul la spital.

UPDATE2: Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 noiembrie a.c., polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe DN 22, unde au fost implicate trei autoturisme. Cauza probabilă a producerii accidentului a fost neatenția în conducere. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane din primul autoturism.

Citește și: UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident cu șase victime la ieșirea din Tariverde-județul Constanța. Un microbuz și un autoturism implicate. Pescari din Medgidia răniți în accident. Unul a decedat (galerie foto-video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii