Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier soldat cu moartea stupidă a unui biciclist. Ce despăgubire uriaşă trebuie achitată

ro

22 Jan, 2018 10:36 2334 Marime text

Un accident stupid ce a avut loc pe o stradă din Blaj a dus la decesul unui bărbat de 49 de ani care mergea pe bicicletă, scrie adevarul.ro.

Bărbatul s-a lovit de uşa unui autoturism ce a fost deschisă brusc în faţa sa. Şoferul a primit închisoare cu suspendare, iar o firmă de asigurări trebuie să plătească despăgubiri morale de 220.000 de lei.

Accidentul a avut loc în septembrie 2015, iar prima decizie în dosar a fost pronunţată la Judecătoria Blaj. Dosarul se află în a doua fază a cercetării judecătoreşti la Curtea de Apel Alba Iulia. Accidentul s-a produs în condiţii mai puţin obişnuite. Şoferul a deschis brusc portiera stânga faţă a unei autoutilitare, staţionată pe partea dreaptă a unei străzi din municipiul Blaj, moment în care a surprins victima în vârstă de 51 de ani care se deplasa pe bicicletă.

”La data de 18 septembrie 2015, în jurul orei 15.27, inculpatul a oprit autoutilitara marca Dacia Logan pe str. Bulevardul Republicii în dreptul imobilului cu nr.14A. La un moment dat, fără să se asigure, inculpatul a deschis portiera din stânga faţă, surprinzând-o pe victima O. I., care circula cu bicicleta. În urma impactului cu uşa autoturismului, victima a fost proiectată pe carosabil, iar bicicleta a rămas agăţată de uşa stânga faţă a maşinii. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal Blaj cu ambulanţa, fiindu-i stabilit un prim diagnostic de TCC acut închis, stare comatoasă, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, unde a decedat la data de 24.09.2015”, se afirmă în motivarea deciziei de la Judecătoria Blaj.

Citeşte mai mult: adev.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii