Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier în 23 August, la intersecția spre Dulcești, județul Constanța. Trei victime (galerie foto+video)

ro

27 Oct, 2018 14:24 5313 Marime text
Un accident rutier s-a petrecut în localitatea 23 August, la intersecția spre satul Dulcești, județul Constanța. În eveniment au fost implicate un autoturism Dacia Duster şi un Volkswagen.

Potrivit ISU Constanţa, nu există persoane încarcerate. 

Accidentul s-a soldat cu o victimă cu traumatism cranio cerebral, o victimă cu fractură deschisă la membrul inferior și o victimă cu traumatism toracic.

Toate cele trei victime sunt conștiente, stabile.​

UPDATE, ora 16.02: Ce spune IPJ Constanţa

La data de 27 octombrie a.c., un tânăr, in vârstă de 19 ani, din Mangalia, a condus un autoturism VW dinspre localitatea Dulcești spre DN 39, iar la intersecția cu drumul national nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism Dacia Duster, condus de o femeie, in vârstă de 64 de ani. In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui tânăr, in vârstă de 19 ani, pasager în primul autoturism și vătămarea corporală gravă a unei femei, in vârstă de 74 de ani, pasageră in al doilea autoturism.

Femeia rănită grav, se pare că are fractură la un membru, este din localitatea Târgoviște, iar conducătoarea auto din Ploiesti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii