Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Accident rutier grav pe drumul dintre Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Şase persoane sunt rănite (galerie foto + video)

ro

16 Sep, 2016 18:21 10531 Marime text
Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp, pe drumul dintre Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Din primele date, este vorba despre o căruţă care a fost lovită de o maşină. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Rutieră şi un echipaj medical de urgenţă.

UPDATE ora 20:07
Deşi, iniţial, s-a vorbit despre un bilanţ de şase persoane rănite în urma accidentului, conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Claudia Tatarici, este vorba doar de trei bărbaţi cu vârste în jur de 30 de ani, conştienţi, care au suferit traumatisme craniene şi care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE ora 19:05
Din informaţiile noastre, ambulanţele ajunse la locul accidentului au preluat în total şase răniţi. Este vorba despre trei pasageri ai unui autoturism Volkswagen Passat, dar şi de cei trei ocupanţi ai atelajului hipo.

UPDATE ora 18:57
O căruţă a fost pur şi simplu spulberată în urma accidentului rutier de pe drumul dintre Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Trei persoane aflate în atelajul hipo au fost rănite şi primesc îngrijiri medicale de la echipajele SAJ prezente la faţa locului. De asemenea, calul înhămat la căruţă este grav rănit, având cel puţin un picior rupt.

Poliţiştii de la Rutieră fac măsurători pentru a putea afla cum s-a întâmplat totul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii