Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier pe DN7. Un autoturism şi un autotren, implicate. Traficul este blocat în zonă. Mai multe victime

ro

23 Dec, 2018 16:56 1114 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Sibiu, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu la kilometrul 241(localitatea Lazaret), a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism şi un autotren.

În urma evenimentului o  persoană a fost rănită uşor. Traficul rutier este blocat.

Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii evenimentului.

Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat. 

UPDATE: 

Zece oameni au fost răniţi, duminică, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune pe DN 7, în localitatea argeşeană Valea Ursului, circulaţia fiind în prezent blocată, informează Agerpres.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, două victime, una cu traumatism cranio-facial şi cealaltă cu traumatism la braţul drept, au fost transportate la spital.

Alte opt persoane, care prezentau leziuni minore, au fost evaluate de paramedici la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au anunţat că, potrivit primelor concluzii ale anchetei, şoferul unui autoturism nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune cu maşina din faţă. Al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens, unde a acroşat un alt autovehicul.

Circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost oprită până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii