Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier pe DN65 în județul Olt. Un motociclist a fost grav rănit. În ce stare este victima

ro

12 May, 2019 15:08 3388 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Olt au fost solicitați să intervină în această după amiază în comuna Găneasa. 
 
Potrivit ISU Olt pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit în comuna Găneasa, pe DN 65, la un accident rutier în care a fost implicat un motociclist. 

„Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost găsit în afara carosabilului, inconștient, politraumatizat prin accident rutier.  Pacientul a fost asistat la fața locului de echipajele medicale și transportat la UPU Slatina, în stare de inconștiență” - a precizat pentru ZIUA de Constanța Daniel Nede, purtător de cuvânt ISU Olt. 


Motociclistul era într-un grup de mai multe persoane care se deplasau cu motocicletele pentru a participa la un eveniment la Saru. 

UPDATE

Elicopterul SMURD Craiova preia în această după amiază din UPU Slatina pacientul din accidentul rutier de la Ganeasa (motociclist) pentru a-l transporta la un spital din București. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii