Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN24. Un autoturism a căzut într-un canal de acumulare. Două victime

ro

28 Feb, 2019 18:35 1288 Marime text
Un autoturism înmatriculat în judeţul Brăila a căzut, joi după-amiază, într-un canal de acumulare de pe marginea DN 24, după ce conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o altă maşină, informează Agerpres.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în autoturism se aflau cinci persoane, printre care şi un copil în vârstă de 9 ani, iar două dintre acestea au fost transportaţi la spital.

"În accident au fost implicate două autoturisme. În timp ce o maşină, în care se aflau şoferul şi un pasager, încerca să pătrundă în curtea unui restaurant, cel de-al doilea autoturism a intrat în depăşirea mai multor maşini şi a intrat în coliziune cu primul autoturism. În urma impactului, cel de al doilea autoturism a fost proiectat într-un şanţ de acumulare. În maşină erau conducătorul auto de 67 de ani şi concubina acestuia, o femeie de 54 de ani şi o familie, soţ şi soţie, cu un copil de 9 ani, toţi cu domiciliul în judeţul Brăila. În urma evenimentului rutier, şoferul şi concubina acestuia au fost transportaţi la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.


Şoferii ambelor autoturisme implicate au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Pe numele conducătorului auto din Brăila a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii