Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN2 în judeţul Buzău. Cinci persoane au fost rănite, Elicopterul SMURD chemat în ajutorul victimelor

ro

17 Jun, 2018 15:22 1478 Marime text
Cinci persoane au fost rănite în această după amiază într-un grav accident rutier ce a avut loc pe DN2, pe raza localităţii Cioranca. Potrivit poliţiştilor, pentru una dintre victime a fost solicitat ajutorul elicopterului SMURD pentru a fi transportată la un spital din Bucureşti.
 
Din primele informaţii două autoturisme care circulau în sensuri diferite au intrat într-o coliziune la intrarea în localitatea Cioranca. Evenimentul rutier a avut loc pe fondul neadaptării vitezei în curbă şi pătrunderea pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu alt autovehicul.

Cinci persoane au fost rănite iar la faţa locului au ajuns tot atâtea echipaje ale Ambulanţei şi un echipaj SMURD, pentru una dintre victime fiind solicitat transferul cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Bucureşti.
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri ale DN2 Buzău – Bucureşti, pe raza localităţii Cioranca, judeţul Buzău, pentru a permite elicopterului SMURD să preia una dintre victimele accidentului. În urma impactului dintre două autoturisme, cinci persoane au fost rănite.

În jurul orei 14.20 a fost reluat traficul rutier în zonă. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii