Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN14. Un șofer a lovit cu mașina un biciclist și a fugit de la fața locului. Ce au stabilit polițiștii

ro

25 Feb, 2019 22:57 1139 Marime text
Un şofer care a lovit un biciclist, luni seară, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliţişti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter, conform Agerpres.ro

"În această seară, în jurul orei 19,00, pe DN 14, in localitatea Slimnic, şoferul unui turism nu se asigură la efectuarea virajului la stânga şi acroşează un biciclist care circula regulamentar, părăsind locul accidentului imediat după impact. În jurul orei 21,00, şoferul în cauza a fost identificat şi depistat pe raza localităţii Slimnic. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitate, care nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autoturismul condus", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.


Potrivit sursei citate, conducătorul auto nu consumase alcool, în timp ce victima, un localnic de 32 de ani, avea 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Biciclistul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, conducere cu permis necorespunzător şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii