Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe bulevardul Mamaia din Constanța. Un șofer sub influența alcoolului, implicat. Ce măsuri au luat polițiștii locali (galerie foto)

ro

18 Feb, 2019 12:17 2164 Marime text
Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. 

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, la data de 17.02.2019, în timpul derulării unei acțiuni specifice privind siguranța și fluidizarea traficului rutier din municipiul Constanța, politiștii locali au depistat un conducător auto care a acroșat un autovehicul parcat regulamentar pe B-dul Mamaia.

”În momentul interceptării persoanei de către polițiștii locali s-a constatat faptul că acesta  se afla sub influența băuturilor alcoolice.  Persoana în cauză fost predată lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul  IPJ Constanța pentru demararea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii