Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier mortal pe DN 22 în județul Tulcea. Un bărbat a murit și un altul a fost grav rănit. Elicopterul SMURD chemat în ajutor (galerie foto)

ro

08 Sep, 2017 11:13 18761 Marime text
Detașamentul de pompieri Tulcea intervine pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe raza localității Revărsarea (DN22).

În accident sunt implicate două autoturisme, unul Dacia Papuc din Galați și un Audi din Tulcea.

Persoana din Dacia a decedat. Persoana din Audi, de 35 ani este preluată de elicopterul SMURD.

La fața locului se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare grea, și 2 SMURD, 24 subofițeri.

Deasemenea intervin 3 echipaje SAJ și 1 echipaj de poliție. Se circulă îngreunat, pe un singur sens. 

UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Tulcea, traficul pe DE87 Tulcea – Galaţi s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulaţia fusese oprită pe ambele sensuri la km 136, între localităţile Isaccea şi Revărsarea. Precizăm că evenimentul s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.


UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, traficul pe DE87 Tulcea — Galați este momentan oprit pe ambele sensuri la km 136, între localitățile Isaccea și Revărsarea, în județul Tulcea.


Sursa foto: ISU Delta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogu 08 Sep, 2017 12:14 Este un complet nesupravegheat! Politia rutiera este inexistentă! Drept urmare, multi copii cu masini foarte puternice circula cu mare viteza,agresiv si fara a avea o buna stăpânire a conducerii auto! Se vor mai intampla tragedii daca se vor elibera permise pe banda rulanta fara un examen sever!