Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Un tânăr de 19 ani a decedat, alte patru persoane sunt în stare gravă Accident rutier mortal la ieșire din Tariverde

ro

22 Mar, 2015 19:03 2744 Marime text
 
Un accident de circulație mortal s-a produs, în această seară, la ieșirea din localitatea constănțeană Tariverde, pe DN 22.

O mașină s-a răsturnat pe câmp.

Din primele informații, în autoturism se aflau cinci persoane, iar unul dintre ocupații autoturismului, un tânăr în vârstă de 19 ani, a murit pe loc.

UPDATE 2, ora 19.55. Poziția oficială a Serviciului Rutier Constanța

Un bărbat, de 20 ani din Constanța, a condus un autoturism pe DN 22 dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungând la km 254+50m se angajează în depăşirea neregulamentară a unei coloane de autovehicule care circulau cu o viteză inferioară faţa de acesta, peste marcajul longitudinal continuu, a pierdut controlul direcţiei de deplasare către stânga sensului său de mers, a ieşit în afara părţii carosabile unde s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a unui băiat de 19 ani din Constanța  şi vătămarea corporală gravă a unei femei de 19 ani din Constanța, vătămarea corporală a unui bărbat de 19 ani din Constanța şi un bărbat de 18 ani din Constanța, conducător auto şi pasageri în autovehicul.

UPDATE 1, ora 19.05

Un tânăr de 20 de ani conducea un Opel cu numere de Bucureşti, dinspre Tulcea către Constanţa.

La un moment dat, tânărul s-a angajat în depăşirea unui autoturism al cărui şofer voia, la rândul său, să depăşească maşina din faţă. 

În acel moment, din cauza lipsei de experienţă şi a neatenţiei, tânărul de 20 de ani s-a speriat şi a tras stânga de volan, moment în care s-a răsturnat cu maşina.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite şi o alta a decedat. 

Şoferul de 20 de ani şi alţi doi pasageri, în vârsta de 18, respectiv 19 ani au scăpat cu răni uşoare.

Pasagera din dreapta este în comă, iar un tânăr de 19 ani a murit.

Sursa: Infotrafic Constanța
Sursa foto: Infotrafic Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii