Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Traficul este blocat! Accident rutier lângă magazinul Tomis (galerie foto+video)

ro

05 Jul, 2016 11:05 5656 Marime text


Accident rutier lângă magazinul Tomis din municipiul Constanţa. Evenimentul a avut loc pe strada Mihai Viteazu. Conform primelor date, un pieton a fost lovit de o maşină.

UPDATE: Traficul este blocat în zonă, la acest moment, pe strada Mihai Viteazu.

UPDATE 2: Din primele informații, se pare că ar fi fost lovită o femeie cu un copil. Medicii au constatat că femeia are un traumatism cranian si de coloana cervicala, iar copilul are un traumatism cranian și a fost transportat la spital.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 05 Jul, 2016 11:58 Primaria si Politia circulatiei se incapatineaza si nu vor sa reorganizeze circulatia pe Mihai Viteazu,intre bd.Ferdinand si bd.Mamaia.nu vor sa monteze limitatoare de viteza, limitarea vitezei, interzicerea parcarii pe trotuar in apropierea intersectiei cu Ctin Bratescu. deoarece limiteaza vizibilitatea pe M.Viteazu; limitarea vitezei autobuzelor RATC.M.Viteazu s-a transformat in pista de concurs viteza pentru motociclisti si soferi cu activitate cerebrala redusa.Intersectia cu Ctin .Bratescu este foarte periculosa pentru ca de obicei nu se respecta stopul.Am tot facut sesizari dar, nu se da doi bani pentru siguranta cetatenilor.