Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Carambol rutier la Sibioara, județul Constanța. Trei răniți. Intervin salvatorii (galerie foto+video)

ro

11 Mar, 2019 15:29 10523 Marime text
Un accident rutier s-a produs luni după-amiază, pe DN 22 (localitatea Sibioara), județul Constanța. Trei mașini au intrat în coliziune. La fața locului intervine un echipaj SMURD C și două echipaje SAJ B2.

Potrivit ISU Constanța, în accident sunt implicate trei victime neîncarcerate.

Totodată, două motociclete de poliție se află la fața locului.

Conform informațiilor de la fața locului, patru mașini au fost implicate în eveniment, două dintre ele reușind să evite impactul ieșind din decor.

Autoturismele avariate în eveniment sunt un autoturism marca Volvo și o Dacia Logan.

Potrivit IPJ Constanța, trei persoane au fost rănite ușor. Cauza accidentului este neadaptarea vitezei în curbă periculoasă la stânga.

UPDATE, ora 16.44: IPJ Constanța transmite că, în data de 11.03.2019, ora 15:05, un bărbat de 23 ani a condus un autoturism pe DN22, dinspre Lumina către Tariverde şi ajungând la Km 273 + 400m, într-o curbă la stânga, pierde controlul direcţiei, derapează şi intră în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 57 ani pe DN22 dinspre Tariverde către Lumina.
  
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorilor auto şi a unei femei de 81 ani, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul Volvo.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii