Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier la Medgidia. Un autoturism a intrat într-un stâlp. Trei victime

ro

04 Jan, 2019 17:09 2277 Marime text
Potrivit SAJ Constanța, în data de 04.01.2019 ora 15:23 echipajele de intervenție au fost solicitate prin sistemul unic de urgență 112, pentru un accident rutier produs prin coliziunea unui autoturism cu un stâlp în municipiul Medgidia, str. Poporului, zona fabricii de ciment, în urma căruia au rezultat mai multe victime.

S-au alertat și directionat către locul accidentului un echipaj tip B2 SAJ din substația Medgidia și echipajul ATPVM Medgidia.

La locul solicitarii au fost găsite trei victime, una inconstienta și două constiente, care prezentau contuzii, escoriatii, stabile hemodinamic și respirator.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Medgidia: un bărbat în vârstă de 20 ani, pasager dreapta fața, aflat în comă coma GCS 5, traumatism cranio cerebral  fractura cu infundare fronto-temporala stanga, fracturi inchise ambele gambe; un alt băiat de 17 ani, pasager spate, cu traumatism cranio cerebral  închis și traumatism cranio-facial; un bărbat de  24 ani, conștient, sofer, policontuzionat, epistaxis. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii