Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Accident rutier lângă Poliţia Mangalia. Trei adulți și un minor au fost grav răniți (video)

ro

11 Aug, 2016 13:00 5536 Marime text


Un echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea intervine în aceste momente la Mangalia, unde a avut loc un accident rutier, iar mai multe persoane au rămas încarcerate. Potrivit primelor informații, evenimentul rutier a avut loc în dreptul Fabricii de Confecții din oraș. La fața locului intervine și un echipaj SMURD.

UPDATE 2, ora 13:54: 
Alerta la 112 s-a dat la ora 12:30. Polițiștii de la Rutieră spun că un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda înmatriculat în Buzău, a încercat să întoarcă mașina pe linia dublă continuă fără să se asigure. În acel moment, a fost izbit de un alt autoturism marca Hyundai, condus pe același sens de mers de un bărbat de 40 de ani din București. 

În urma impactului, trei dintre cele patru persoane aflate în Skoda au fost rănite grav. Șoferul, tatăl acestuia și fratele de 16 ani au avut nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare pentru a fi scoși dintre fiarele autoturismului. Mama șoferului de 20 de ani, aflată pe locul din dreapta, a scăpat cu răni ușoare.

Cei trei pasageri din Skoda, care au suferit răni mai grave, dar și șoferul din Hyundai, au fost transportați cu ambulanțele la spitalul din Mangalia pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

UPDATE 1 - 13.40
Conform primelor date, din accident au rezultat patru victime (trei adulti şi un copil 12 ani), cu traumatisme toracice şi membre inferioare. Potrivit informațiilor oferire de Serviciul Județean de Ambulanță, în accident au fost implicate două autoturisme. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii