Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Imagini de la eveniment Accident rutier grav la intrare în Stupina, judeţul Constanţa. Un militar de la forţele speciale, mort (galerie foto+video)

ro

01 Feb, 2019 08:17 23487 Marime text
Vineri dimineaţa, un accident rutier a avut loc la intrare în localitatea Stupina, judeţul Constanţa, pe sensul de mers Crucea-Stupina. Două autoturisme au fost implicate în eveniment. Din primele informaţii, o persoană încarcerată într-unul dintre vehicule este decedată.

La faţa locului intervine o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Stația Hârşova. Se lucrează pentru extragerea persoanei din autoturism.

Celelalte două victime urmează să fie transportate la spital.

UPDATE 8.51: Potrivit IPJ Constanţa, din primele informații, Opelul se deplasa dinspre Hârşova către Constanţa iar la ieşire din Stupina pierde controlul, intră pe contrasens unde acroşează auto Toyota. Conducătorul auto Opel a decedat iar conducătorul auto Toyota şi pasagerul au fost transportaţi la spital.

Ambele vehicule sunt înmatriculate în Bucureşti.

Şoferul decedat era militar în cadrul forțelor armate speciale din Mangalia.

UPDATE 9.10:
La faţa locului s-a deplasat şi Daniel Căpăţînă, şeful Comandamentului Flotei.

Potrivit informaţiilor, militarul avea 42 de ani.

Bărbatul era maistru militar la Scafandri Operaţii Speciale.

UPDATE 10.35:
În data de 01.02.2019, în jurul orei 7.45, un bărbat de 41 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Hârşova către Constanța şi ajungand la km 150, într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul direcției catre stânga, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani. In urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducatorului auto de 41 de ani și vătamarea corporală uşoara a celui de-al doilea conducător auto şi a unei femei, pasageră în al doilea autoturism, de 58 de ani.

Potrivit unor surse, bărbatul venea de la părinţi, din Brăila. Acesta locuieşte la Constanţa cu soţia şi copilul. Nu se ştie de ce militarul era îmbrăcat în uniformă. Din anul 2007, bărbatul este la divizionul operatiuni speciale al Forţelor Navale. Militarul a participat la trei operaţiuni in Afghanistan.

Scafandrul decedat se numeşte Costel Octavian Plopeanu.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii