Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Patru mașini implicate Accident rutier la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja

ro

07 Jul, 2015 08:40 1848 Marime text
 
Accident rutier la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja, din municipiul Constanţa. Din câte se pare, în eveniment au fost implicate patru maşini. Potrivit primelor date, există doi răniţi.


UPDATE 1, ora 11.48

Un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Constanța, a condus un autoturism pe strada Soveja, dinspre bulevardul Alexandru Lapusneanu spre bulevardul Tomis şi ajungând la intersecţia cu acesta, nu respectă semnificația culorii roşu a semaforului electric, pătrunde în intersecţie şi intră în coliziune cu un autoturism care circula pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, fiind condus de un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Lumina.

După impact, primul autoturism a fost proiectat în alte două autoturisme care se aflau oprite la semafor pe strada Soveja, sensul de mers către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a ocupantului locului dreapta faţă din primul autoturism, un bărbat, de 57 de ani, din comuna Deleni, județul Constanţa, precum şi a ocupantei locului dreapta faţă dintr-unul din cele două autoturisme aflate oprite la semafor, o femeie, de 43 de ani, din municipiul Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii