Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident rutier la ieșirea de pe A2, în apropiere de Constanța (galerie foto)

ro

09 Sep, 2016 14:57 7954 Marime text
Două mașini s-au făcut zob astăzi, în urma unui spectaculos accident de circulație care a avut loc pe Autostrada Soarelui, în apropiere de ieșirea spre Constanța. Cele două autovehicule s-au răsturnat pe carosabil în urma impactului, însă, ca prin minune, nimeni nu a fost rănit, ci accidentul s-a soldat strict cu pagube materialel, susțin reprezentanții Poliției Autostrăzi. 

UPDATE 2
Cele mai noi informații despre accidentul rutier de pe Autostrada Soarelui indică faptul că o singură mașină a fost implicată în accident. Este vorba de un autoturism de teren care avea atașată o rulotă. De stabilirea cauzelor accidentului se ocupă polițiștii Biroului Autostrăzi. 

Inițial, informațiile venite de la polițiștii de la fața locului semnalau faptul că ar fi fost vorba despre o tamponare ceva mai severă între două automobile. La fața locului a fost solicitată și o ambulanță, însă echipajul a avut nevoie să mai intervină, întrucât nimeni nu a fost rănit. 

UPDATE 1
Din cauza accidentului rutier, traficul în zona kilometrului 197 al Austostrăzii Soarelui, pe sensul de mers spre Constanța, s-a desfășurat cu dificultate minute în șir, până când mașinile au fost ridicate de pe carosabil. 

sursa foto: Facebook/RadareA2-Autostrada Soarelui/Zafy Tractări Auto
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii