Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE.Carambol rutier între Topraisar şi Amzacea. Cadrele medicale au fost solicitate. 12 victime (galerie foto+video)

ro

12 Aug, 2018 11:51 9880 Marime text

Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean au fost solicitaţi să intervină duminică, 12 august, la un accident rutier care s-a produs în judeţul Constanţa. Este vorba de un accident produs între localităţile Topraisar şi Amzacea.

Potrivit datelor furnizate de către SAJ Constanţa, ar fi vorba de patru victime, după cum au precizat la telefon. Un autoturism a oprit pentru a achiziţiona pepeni, moment în care a avut loc accidentul.

UPDATE
Cadrele medicale au găsit la faţa locului 12 victime, toate fiind conştiente. Accidentul rutier de pe DN 38,  între Topraisar și Amzacea s-a prous între 6 autoturisme. Din primele date, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță.

UPDATE 2
Elicopterul SMURD s-a deplasat la locul accidentului pentru a prelua răniţii. Potrivit IPJ, ar fi vorba de 7 victime. Se efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

UPDATE 3
În accidentul rutier de pe DN 38, au fost implicate o Skoda cu numere de Neamţ, un Nissan cu numere de Ilfov, un BMW cu numere de Bucureşti, un Volkswagen cu număr de Bulgaria şi încă un autoturism Volkswagen cu număr de Mureş. Traficul a fost blocat pentru aproximativ o ora şi jumătate.

UPDATE 4
În concluzie:au fost 12 victime, din care doar 7 transportate spital.  Cele 7 persoane rănute au suferit mai multe traumatisme, astfel: un copil 2 ani, traumatism cranio cerebral, un copil 9 ani, traumatism cranio cerebral, o pacientă, traumatism membru inferior, o pacientă traumatism toracic, un pacient, traumatism abdomen și torace, o pacientă, traumatism bazin și abdomen, o pacienta traumatism cranio cerebral.  Toate persoanele au fost transportate în stare conştientă la spital.

UPDATE 5. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 11:30, un bărbat a condus autoturismul marca Volkswagen Golf pe DN38, dinspre Negru-Vodă către Agigea unde, la km 21 + 200 m, din cauza nepăstrării unei distanțe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind proiectat    într-un autoturism marca Opel Corsa, care se afla în fața sa, cel din urmă reducând viteza.
 
În acest timp, tot pe DN38,  pe acelaşi sens de mers, un bărbat a condus autoturismul marca Nissan și pe fondul nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune cu  autoturismul marca BMW (acesta oprise în spatele autoturismului marca Volkswagen Golf < >
 
În urma impactului, autoturismul marca Nissan a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Skoda,  condus regulamentar.
 
A rezultat vătămarea corporală ușoară a patru femei, a doi minori, respectiv a unui bărbat. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii